zorgpremie kan 50% omlaag

zorgpremie kan omlaag De zorgpremie kan met 50% naar beneden als we met z’n allen 3x in de week gaan bewegen en wat gezonder gaan eten; ik ben daar van overtuigd. Door te gaan sporten, en of dat nou hardlopen, fietsen, zwemmen of sportief wandelen is, werken we namelijk niet alleen aan onze fysieke, maar ook aan onze fysische toestand. Onze ademhaling verbetert, de hartslag verlaagt, de zuurstof- en stofwisseling verbetert, het immuunsysteem wordt sterker en bovendien worden alle onderdelen van dit systeem door het lichaam zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd. Tekortkomingen van het lichaam zullen automatisch door het lichaam zelf worden gecorrigeerd en geoptimaliseerd, zowel tijdens het sporten als tijdens de herstelperiode erna.

geen garantie

Uiteraard ben je ook als sporter niet immuun voor ziekten, maar je kunt de kans om ziek te worden wel in belangrijke mate verlagen. Dit is wel duidelijk geworden uit de vele wetenschappelijke onderzoeken die de laatste jaren op dit gebied zijn uitgevoerd. En waarom zou je die kans niet grijpen? Ieder mens wil toch het liefst een zo klein mogelijke kans om ziek te worden. Eenmaal ziek, kun je te laat zijn, zo simpel is het. En als je daarbij ook wat meer op je voeding let, met name minder suikers, dan zal dit absoluut een positieve boost aan je gezondheid geven.
En als we dat nou met z’n allen zouden gaan doen, kan die zorgpremie echt worden gehalveerd, ik ben daar van overtuigd! Mogelijk vind je dit allemaal wat kort door de bocht, maar moeilijker hoeft het volgens mij niet te zijn.